Tekoäly­talkoot

Kouluttaudu tekoälyn osaajaksi – ilmaiseksi!

Tekoäly tulee muuttamaan jokaista toimialaa. Mitä nopeammin otat tekoälytyökalut osaksi arkeasi, sitä nopeammin pääset nauttimaan niiden hyödyistä.

Mitä

Koulutamme 3600 eri alojen osaajaa tekoälyn osaajiksi neljän ilmaisen* kurssin avulla.

Kurssit käsittelevät tekoälyn perusteita, dataa ja datataloutta, muutoksen johtamista sekä tekoälytyökalujen hyödyntämistä tukitehtävissä.

Tavoitteenamme on lisätä pienten ja keskisuurten yritysten henkilöstön valmiuksia käyttää ja hyödyntää tekoälyn tuomia mahdollisuuksia jokapäiväisessä työssään.

Lähes 3% suomalaisista on käynyt Elements of AI -kurssin ja oppinut tekoälyn perusteet. Nyt tarkoituksena on viedä osaaminen seuraavalle tasolle. Tule mukaan!

Kenelle

Jos olet jonkun näiden alojen osaaja, tämä ohjelma on sinua varten:

  • Matkailu- ja ravintola-ala
  • Ajoneuvoala
  • Kuljetusala
  • Maatalousala
  • Puhtaus-, kiinteistö- ja muut kotipalvelualat

Miten

Koulutukset järjestetään pääosin suomeksi ja kysynnän mukaan englanniksi. Voit ilmoittautua valintasi mukaan 1-4 kurssille. Kurssit alkavat syyskuussa.

Kerromme lisätietoja koulutuksesta elokuussa 2024 – jätä sähköpostiosoitteesi tähän niin saat tiedon ensimmäisten joukossa. Sähköpostin jättäminen ei sido sinua mihinkään ja voit poistua listalta milloin tahansa.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Toivomasi opiskelukieli

* Koulutuksen arvo on 499 €. Mikäli koulutuksen hakija täyttää hankkeen rahoittajan asettamat ehdot on kurssiin mahdollista saada stipendi, jolla voi osallistua ilmaiseksi.

Ennakkoilmoittautumalla et sitoudu mihinkään. Lähetämme sinulle lisätietoa kun koulutusaikataulu ja hankkeen ehdot tarkentuvat.

Kysymyksiä ja vastauksia

Miten koulutus toteutetaan?

Kurssit toteutetaan verkon yli ja ne koostuvat itseopiskelusta ja 2-3 ohjatusta työpajasta. Kurssit on suunniteltu siten, että voit käydä ne myös täysipäiväisen työn ohessa. Kurssit ovat yhden opintopisteen (27h opiskelua) arvoisia.

Millä perusteella voin osallistua?

Sinun tulee asua Suomessa (ei tarvitse olla Suomen kansalainen). Koulutus on suunnattu erityisesti PK-yrityksille listatuilla toimialoilla. Voit osallistua koulutukseen myös työttömänä työnhakijana.

En työskentele mainituilla toimialoilla, mutta halusin silti osallistua koulutukseen, onko se mahdollista?

On! Järjestämme koulutuksia myös niille, joita stipendi ei koske. Täytä yllä oleva ennakko-ilmoittautuminen ja saat lisää tietoa kun kurssit aukeavat.

Mitä välineitä tarvitsen?

Tarvitset tietokoneen verkkokameralla ja mikrofonilla, internet-yhteyden ja sähköpostiosoitteen. Sekä tietysti halun oppia lisää siitä, miten tekoälyä voi hyödyntää käytännön työssä.

Missä koulutukset järjestetään?

Koulutukset järjestetään täysin verkkopohjaisesti ja ne koostuvat itseopiskelusta ja ohjatuista ryhmätöistä.

Edustan ammattiliittoa tai työnantajaa, kuinka voin osallistua tekoälytalkoisiin?

Ole mukana nostamassa Suomalaisen työelämän tekoälyosaamista seuraavalle tasolle. Tule yhteistyökumppaniksi hankkeeseen ja tarjoa kotijoukoillesi mahdollisuus tulevaisuuden työtaitojen kehittämiseen. Ota yhteyttä.