Muutoskyvykkyys kasvaa kouluttautumalla

Osataanko teillä tulevaisuuden työtaidot?

MinnaLearn auttaa yrityksiä selvittämään mitä taitoja organisaatiossa tarvitaan ja toteuttaa sitouttavimmat koulutukset tulevaisuuden työelämään.
MinnaLearn auttaa yrityksiä selvittämään mitä taitoja organisaatiossa tarvitaan ja toteuttaa sitouttavimmat koulutukset tulevaisuuden työelämään.

Valmiina uuteen työelämään

Työelämä muuttuu digitaalisemmaksi ja liiketoiminnan painopisteet muuttuvat tämän seurauksena yhä nopeammin. Muutosta ei voi estää, mutta siihen voi mukautua. Kyky mukautua ja kyky sietää muutosta on ja tulee olemaan yhä suurempi menestystekijä tulevaisuudessa.

Kouluta työntekijäsi MinnaLearnin kanssa
Ketteryys työelämässä
Koulutus johon on paketoitu hyödyllisimmät ketterän työn opit koodareilta kaikille tietotyöläisille.
DEI työpaikalla
Avaimet tasa-arvon ja inklusiivisuuden rakentamiseen työpaikalla.
Tulevaisuuden tiimityötaidot
Parempi palautteen antaminen ja vastaanottaminen, vaikeat keskustelut ja tehokkaammat kokoukset.
Sitouta työntekijäsi ryhmäoppimisella

Ryhmäoppimisessa oppilaat käyvät verkkokurssia läpi samassa tahdissa ja tapaavat kurssin aikana toisia opiskelijoita ammattilaisten fasilitoimissa opintopiireissä. Kurssilla opittuja taitoja käydään yhdessä läpi käytännön harjoituksina ja näin niitä pääsee soveltamaan välittömästi käytännön työssä.

Inspiroivaa kouluttautumista

Koulutusten ei kuulu olla pakkopullaa. Ei yksin puurtamista. Ei kalvosulkeisia. Ei tehottomia koulutuspäiviä, joista ei jää käteen muuta kuin pari päivää lyhyempi työviikko.

Oppien soveltaminen käytännössä

Opi tekemällä — MinnaLearnin metodi perustuu aktiiviseen tekemiseen, ei passiiviseen kuunteluun. Kurssilla opittuja taitoja käydään yhdessä läpi käytännön harjoituksina, ja näin uusia taitoja pääsee soveltamaan välittömästi käytännön työssä.

Laadukas kurssisisältö

Teemme sisällön yhdessä alan parhaimpien asiantuntijoiden kanssa. MinnaLearnin alusta mahdollistaa tiedon omaksumisen omassa tahdissa ja oppimisyhteisö puolestaan kannustaa suorittamaan kurssin loppuun.

Contact us illustrations

Kysymyksiä? Ossi auttaa.

Ossi Lehto
Tulevaisuuden työ
ossi.lehto@minnalearn.com
0456335107

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä (Tulevaisuuden työtaidot)

Kartoitamme syksyn aikana suomalaisten yritysten koulutustarpeita. Jos haluat olla mukana muutoksessa, ota yhteyttä.