Oppimisen fasilitointi -ohjelma

Ryhdy oppimisen fasilitoijaksi yrityksessäsi

Seuraava ohjelma alkaa syyskuussa. Hanki pätevyys fasilitoida MinnaLearn-kursseja yrityksellesi tai asiakkaillesi.
Seuraava ohjelma alkaa syyskuussa. Hanki pätevyys fasilitoida MinnaLearn-kursseja yrityksellesi tai asiakkaillesi.

Mikä sertifioitu fasilitoija?

MinnaLearn Sertifioidut Fasilitoijat on jatkuvan oppimisen ratkaisu tulevaisuuden yrityksille. Ratkaisussa yhdistyvät laadukas kurssisisältö, vertaisoppimismenetelmämme ja käytännön järjestelyt automatisoiva alustamme.

Ryhdy MinnaLearn-kurssien fasilitoijaksi liittymällä MinnaLearn Sertifioidut Fasilitoijat -ohjelmaan. Tapaa ja opi yhdessä samanmielisten ihmisten kanssa kuinka kurssimme toimivat, mikä on menetelmämme ja kuinka oppimisen kulttuuria voi muuttaa yrityksessä.

Tältä se näyttää

Vaihe 1. Osallistu MinnaLearn Certified Facilitator -koulutukseen ja koe menetelmä omakohtaisesti. Jaa oivalluksia ja vinkkejä ryhmäsi kanssa.

Vaihe 2. Valmistaudu perustamaan oma oppimisryhmäsi. Sparraamme ja autamme sinua fasilitoimaan ensimmäisen koulutuksesi.

Vaihe 3. Vedä ensimmäinen oppimisryhmäsi. MinnaLearn observoi ja arvioi koulutuksesi. Sen jälkeen saat fasilitoijan sertifikaatin ja voit jatkaa kurssien vetämistä itsenäisesti.

Vaihe 4. Vedä rajoittamaton määrä oppimisryhmiä tiimeillesi ja asiakkaillesi. Alustamme tuo sinulle uusia aiheita, helpottaa koulutuksen valmistelua sekä auttaa seurannassa ja raportoinnissa. Pääset myös osaksi fasilitoijayhteisöämme, joka tukee ja kannustaa sinua fasilitoijan polulla.

Kasvata tiimin tuottavuutta
Jatkuva oppiminen auttaa työntekijöitä pysymään ajan tasalla alan uusimmista trendeistä, parhaista käytännöistä ja teknologioista. Kaikki tämä parantaa heidän tuottavuuttaan. Lisäksi työntekijät, jotka saavat jatkuvaa koulutusta ja kehittymismahdollisuuksia tuntevat olonsa todennäköisemmin arvostetuiksi ja tyytyväisiksi työssään, mikä johtaa korkeampaan motivaatioon ja yrityksessä pysymiseen.
Lisää innovaatioita ja sopeutumiskykyä
Edistä innovaatioita ja sopeutumiskykyä organisaatiossasi. Yritykset voivat edistää innovaation- ja luovuuden kulttuuria kannustamalla työntekijöitä oppimaan uusia taitoja ja pysymään ajan tasalla alan trendeistä. Tämä puolestaan ​​voi johtaa uusien tuotteiden tai palveluiden kehittämiseen, tehokkaampiin prosesseihin ja parempaan asiakaskokemukseen.
Hanki kilpailuetua
Nykypäivän nopeatempoisessa liiketoimintaympäristössä työntekijöidensä jatkuvaan oppimiseen ja kehittämiseen investoivat yritykset pystyvät paremmin sopeutumaan muutokseen ja pysymään kilpailun edellä. Pysymällä ajan tasalla alan uusimmista trendeistä ja teknologioista, yritykset erottuvat kilpailijoistaan ​​ja vastaavat nopeammin asiakkaidensa muuttuviin tarpeisiin.
Saa pääsy huippuluokan kursseihin. Rakenna tiimejä jotka kukoistavat tulevaisuuden työelämässä.

Aikataulu ja ohjelman lisätiedot

Aikataulu

Aloitustapaaminen 15.9.
@ MinnaLearn, Helsinki, 9.00-10.00

Ensimmäinen opintoryhmä 22.9.
@ Huone Kamppi, Helsinki 9.00-11.30. Kahvitarjoilu alkaen klo 8.30.

Toinen opintoryhmä 6.10.
@ Huone Kamppi, Helsinki 9.00-11.30. Kahvitarjoilu alkaen klo 8.30.

 

Lisätietoa

Jotta voit säilyttää Sertifioitu fasilitoija-lisenssisi, sinun on suoritettava vähintään yksi oppimisryhmä vuodessa.

Fasilitointikoulutuksen itseopiskelumateriaali on englanniksi. Tapaamisten keskustelukieli on englanti tai suomi riippuen ryhmän kokoonpanosta. MinnaLearnin kursseja on saatavilla englanniksi ja suomeksi.

Sertifioitu Fasilitoija -kurssi
 • Fasilitointikurssi oppimateriaaleineen ja ryhmätapaamisineen
 • MinnaLearn-fasilitoijasertifikaatti (voimassa yhden vuoden)
 • MinnaLearn-fasilitointiohjeet
 • MinnaLearn-fasilitointityökalut
 • Hinta sisältää kurssin jälkeen yhden fasilitoimasi oppimisryhmän (max 10 henkilöä)
2490 €

Hintaan lisätään ALV.

Sertifioitujen fasilitoijien vetämät oppimisryhmät
 • Vaatii voimassaolevan MinnaLearn-fasilitoijasertifikaatin
249€ / osallistuja / kurssi

Hintaan lisätään ALV.

Muilta kuultua

 • MinnaLearnin oppimisryhmät ovat mukaansatempaavia ja tehokkaita, ja niissä korostetaan käytännönläheistä oppimista keskustelujen, vertaisnäkemysten ja tosielämän haasteiden kautta. Suosittelemme kaikille, jotka etsivät transformatiivista oppimiskokemusta!

  Katri Heinonen, Liiketoimintajohtaja, Lejos

 • Yhdessä ryhmässä oppiminen teki siitä paljon pohdiskelevampaa ja antoi suoraa arvoa työtottumuksillemme perinteiseen koulutukseen verrattuna. Yksin opiskeltavan sisällön määrä on helposti käsiteltävissä, olin odottanut paljon enemmän lukemista.

  Kurssiosallistuja

 • Palautehaaste antoi minulle jo toimivaa palautetta, ja minulla on suunnitelma, miten otan sen käyttöön.

  Kurssiosallistuja